Informatie

De ambities van SV Vechtzoom

SV Vechtzoom is in 2016-2017 een nieuwe voetbalvereniging, die speelt op sportpark de Vechtzoom. Als vereniging willen we onze leden het beste bieden. Mooie Braziliaanse kleuren van het tenue, goede voetbal technische begeleiding, een sportief en positief voetbalklimaat: een club waar voetballers en voetbalsters en hun ouders zich thuis voelen. Niet zomaar een club maar een club voor van de wijk en voor jou.

SV Vechtzoom gaat uit van de principes van Positief Coachen en de Vreedzame wijk. Een club waar alle verschillen een plaats hebben. Ben je voor Messi of Ronaldo, of toch voor Nymar, Suarez of Bale: je bent welkom. Maar wellicht dat meisjes de Braziliaanse Martha als idool hebben? Ook meisjesvoetbal krijgt bij ons een belangrijke plaats. Sport gaat over competitie. Maar uiteindelijk is het plezier het belangrijkste en dat is ook de opdracht aan onze bestuurders, leiders en trainers en leden; dat we samen plezier hebben en dan komt winnen vanzelf.

Wij spiegelen ons daarom aan Braziliƫ omdat of het nu om Socrates (1984) gaat, Garrincha(1960), Romario (1994) of Neymar (2016) . Ze voetballen prachtig en stralen plezier uit. Bovendien staan ze voor kwaliteit en dat is wat onze club wil uitstralen.

We spelen KNVB competitie maar we bieden ook een trainingslidmaatschap voor degenen, die niet op zaterdag aan de competitie kunnen of willen deelnemen of ze kunnen ook een trainingsabonnement nemen of deelnemen aan de buurtsportvereniging van SV vechtzoom. Wij hebben geen wachtlijsten en teams in alle jeugd leeftijdsklassen.

Wil je ook laten zien dat Overvecht de vergelijking met Braziliƫ aan kan, kom dan bij ons. Met die ambitie ben je bij ons welkom.

Bestuur voetbal Vechtzoom