Informatie

Buurtsportvereniging Vechtzoom is een afdeling van Omnivereniging SV Vechtzoom met als doel haar sportpark en wijkfunctie maatschappelijk te ontwikkelen. Het samen verenigen staat centraal en dat wordt gedaan met andere sporten, welzijn, educatie, integratie en gezondheid. Onder het motto: “Samen met de wijk Overvecht zijn wij de vereniging SV Vechtzoom”.

Inmiddels zijn er 2 maatschappelijke activiteiten opgestart:

Schoolsportvereniging
De schoolsportvereniging richt zich op jongens en meisjes in de leeftijd tussen de 4-6 jaar en de activiteiten worden zowel op de basisschool Aboe Daoedschool en de Marcusschool als op het sportpark aangeboden.
a�?Leren spelen en spelplezier hebben met de ander en komen tot een gezamenlijk team waardering is het doel van de sport speelplaatsa�?.

Voetbalschool
De voetbalschool is vanuit de ambitie ontstaan dat iedere jongen en meisje tussen de 6-8 jaar kan leren voetballen bij SV Vechtzoom zonder direct lid te zijn van SV Vechtzoom en wordt vormgegeven in samenwerking met Hercules.
De voetbalschool vergroot de kans dat kinderen in de leeftijd tussen 6-8 jaar en hun ouders zich kunnen binden aan (competitie gebonden) voetballen bij verschillende verenigingen in Overvecht.