Toernooien van 2018!
12 maart 2018
Michael Mols komt naar Vechtzoom met Kicks
9 oktober 2018
Show all

In memoriam Paul Verweel

Dinsdagavond, toen bij velen van ons het bericht doorkwam dat Paul was overleden, was de schok groot. Iedereen wist dat Paul ziek was. Iedereen wist dat de tijd die hem gegund was, beperkt was. Maar tocha��

Paul had twee thuizen: de kromme Nieuwe Gracht en de Rio de Janeiro dreef. Wij van de Vechtzoom wisten niet beter, als het even kon was Paul er. Hij gebruikte de tijd om te genieten van het spel op de velden of het nu voetbal of frisbee was, maar besteedde tegelijkertijd heel veel tijd om de hiaten in de organisatie te dichten. Hij onderhield intensieve contacten met velen van ons. Iedereen was hem evenveel waard: de speler, de trainer, de ouder, de vrijwilliger. Hij wist meer dan wie ook dat een vereniging alleen maar kan functioneren als alle partijen met elkaar samenwerken en met elkaar de liefde voor het spel uitstralen.

De liefde voor voetbal was bij Paul altijd gebonden aan zijn maatschappijvisie. Niet voor niets koos hij voor Hoograven en Overvecht. Sport draagt bij aan het welbevinden van mensen en daarmee aan de sociale omgang met elkaar in de wijk en de buurt waar deze mensen wonen.

De Vechtzoom heeft veel te danken aan Paul en zijn geest zal zeker blijven heersen op het complex en in ons binnenste. Die spirit zullen we de komende tijd nodig hebben om de Vechtzoom te laten overleven maar dat zijn we met zijn we allen aan Paul verplicht om dat tot stand te brengen.

Zaterdagmiddag om 13.00 nemen we samen met vele anderen afscheid in de Janskerk. Ik hoop dat een aantal van ons de tijd vindt om daaraan deel te nemen en om de familie op die manier tot steun te zijn in deze moeilijke tijd. Namens de stichting hebben we een mooi boeket bloemen in de kleuren geel en groen laten bezorgen bij de familie en staat er morgen een condoleance in het AD.
Namens Vechtzoom, Bart Engbers, voorzitter RvB.